Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Bedankt Annie

Volleybalvereniging Springendal Set-Up ’65 werd opgeschrikt door het bericht dat Annie Welhuis door een herseninfarct was overleden. Het zal wennen worden om het vertrouwde gezicht met name op de woensdag – en de donderdagavonden niet meer te zien. Dat zijn de avonden dat de recreatieafdeling actief is.

Annie was met deze afdeling binnen de volleybalclub vergroeid. Iedere woensdag- en donderdagavond kwam ze met haar autootje van Hengelo naar Ootmarsum rijden. Eenmaal in de Siepelstad was het vaste prik om haar maatje Sannie Kemna mee te nemen naar de sporthal. En wat hebben die twee veel met elkaar gepraat en vooral gelachen. Voor Springendal Set-Up ’65 vormden ze een gouden duo en de waardering kregen ze een paar jaar geleden met het ontvangen van de Jan Wigger trofee.

Iedere woensdagavond werden snoepzakjes klaar gemaakt en bestek ingevouwen tijdens hun bardienst van 19.30 uur tot 20.45 uur. Daarna nog even gezellig nazitten en het liefste met een gebakje erbij. Annie, samen met Sannie, was ook op de donderdagavond in de sporthal te vinden als de wedstrijden voor de Trimcompetitie gespeeld werden. Ze had de wedstrijdleiding strak in handen en niets ontging Annie. En als de wedstrijden waren afgelopen ruimde ze met de volleyballers de zaal keurig op om vervolgens in de kantine nog wat na te praten en de avond af te sluiten met de traditionele bamibal. Maar ook op andere momenten kon je altijd, voor bijvoorbeeld een extra bardienst, een beroep op Annie doen. Ze had er de reis vanuit Hengelo graag voor over. Springendal Set-Up ’65, de recreatieafdeling en dan met name Dames Recreatie 4 waren erg belangrijk voor Annie. Deze trainingsgroep zal dan ook zeker haar hartelijkheid en haar bijzondere lach missen.

Volleybalvereniging Springendal Set-Up ’65 zal vooral haar inzet, betrokkenheid, nauwgezetheid en enthousiasme missen. Annie was ruim 38 jaar lid van onze club!

Op donderdagavond 15 november reed Annie na de wedstrijdleiding terug naar Hengelo. Om 0.33 uur kregen de dames van DR4 haar laatste appje: “Ja jullie ook lekker slapen”……….Annie bedankt……….en jij ook lekker slapen!!

Tagged

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors