Volleybalvereniging Springendal Set-Up'65

Bardienst schema 2e seizoenshelft online

De bardienstindeling voor de tweede helft van seizoen 2019/2020 staat online. Er zijn een aantal wijzigingen.

• Normaal gesproken regelt Dames Recreatie 4 de bardiensten voor de woensdagavond. Dames 2 kan alleen maar op dinsdag- en/of woensdagavond bardienst draaien, dit omdat ze trainen op maandag en donderdag. Daarom is dames 2 ingedeeld op de woensdagavond.
• Dames 1 heeft één keer in de twee weken op zaterdagochtend bardienst. De overige zaterdagochtenden zijn ingevuld door de andere seniorenteams (dames en heren) en de recreatieteams (dames), maximaal één keer de tweede helft. Kijk dus goed wanneer je bardienst hebt.
• Er zijn een aantal datums wanneer er geen bardienst is:
o Donderdag 6 en vrijdag 7 februari (zitting, kantine wel open), maandag 24 februari (Rosenmontag), maandag 13 april (1ste Paasdag), maandag 27 april (Koningsdag), donderdag 21 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 1 juni (2de Pinksterdag).
o Vanaf woensdag 18 juni is er geen bardienst meer ingedeeld, behalve op maandag 22 en maandag 29 juni. De voetbal traint door tot aan de vakantie.
• Omdat het schema van de jeugd voor de 2de helft en dames 1 (nog) niet bekend is, hebben we alle zaterdagen ingepland. Als er niets te doen is die dag, krijg je dat zo spoedig mogelijk te horen. Datzelfde geldt voor de doordeweekse avonden.
• Vragen? Hiervoor moeten jullie bij Hans Oonk zijn…

Zie hier alle schema’s >>>>

Succes!

Groetjes Hans Oonk en Lieke Bruns

Sponsoroverzicht

Webshop Springendal Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsor

Subsponsors

Autobedrijf Heisterkamp