Volleybalvereniging Set-Up'65

Aanmelden/Afmelden

Aanmelden
Wil je ook lid worden?
Dat kan natuurlijk per direct, maar je mag ook eerst gratis 3 keer mee trainen!
Ben je tussen de 6 en 12 jaar neem dan contact op met het jeugdbestuur; jeugdbestuur @ setup65.nl (zonder spaties). Ben je ouder en zit je niet meer op het basisonderwijs neem dan contact op met tc @ setup65.nl (zonder spaties). Je krijgt dan een berichtje waar, wanneer en bij wie je moet zijn om je eerste training te volgen.

Je kunt je als lid ook direct aanmelden door gebruik te maken van het aanmeldingsformulier zoals hieronder weergegeven. Ook ligt dit formulier in de kantine bij de bar. Vul het in, stuur het op naar Set-Up ’65, postbus 36, 7630 AA Ootmarsum of leg het in het vakje ledenadministratie in de kantine. Omdat het formulier ondertekend moet worden, is aanmelding online niet mogelijk.

Om het formulier te kunnen printen is het nodig dat het programma Acrobat Reader op jouw PC is geïnstalleerd. Dit programma kun je downloaden vanaf de website van Adobe.

Na het aanmelden bij Set-Up ’65 en wanneer men competitie gaat spelen moet men een relatiecode van de NEVOBO hebben. Deze wordt door Set-Up ’65 aangevraagd.
Tevens is een goed gelijkende digitale pasfoto (gezicht van voren gefotografeerd) nodig. Deze moet duidelijk voorzien worden van de naam, geboortedatum en de voorletters van de persoon die op de pasfoto staat, en verstuurd worden naar: ledenadministratie @ setup65.nl (zonder spaties)

Afmeldingen / Wijzigingen
Je kunt je als lid afmelden door gebruik te maken van het afmeldingsformulier hieronder weergegeven
Afmeldingen kan in tegenstelling tot aanmelden wel digitaal middels onderstaand email adres.

Ook als je persoonlijke gegevens veranderd zijn, willen wij dat graag weten. Ook deze wijzigingen kunnen online doorgegeven worden via onderstaand email adres

E-mail: ledenadministratie @ setup65.nl (zonder spaties)

 


Aanmeldingsformulier/ Afmeldingsformulier

 

 

Sponsoroverzicht

Webshop Lammerink Installatiegroep Set-Up ’65

Standen Nevobo teams

go-yellow

Facebookpagina

Volg Set-Up ’65 via:

Hoofdsponsors

Subsponsor

Partner van de jeugdafdeling:

Partner van de BE-afdeling: